RKI – Information omkring RKI

RKI - Information omkring RKI

Rki information

De fleste danskere har hørt om begrebet rki. Det er et tabu for mange og det er helt naturligt. Står du i rki Ribers er du nemlig væsentligt begrænset på en lang række områder, specielt hvis du skal låne penge.

Rki er en forkortelse for Ribers Kredit Information, som er et kreditvurderingsselskab, der er opkøbt af Experian. Experian har en lang række andre aktiviteter, men de er i høj grad kendt for at være selskabet bag betegnelsen, rki.

 

Hvad er Rki Ribers?

Rki Ribers er overordnet en betegnelse for din kreditvurdering og står du i rki, betyder det at du ikke har betalt dine regninger og er blevet sendt til inkasso. Mange forbinder derfor rki med en dårlig privatøkonomi og ingen ønsker at komme til at stå hos Ribers. Specielt fordi vejen ud af, i mange tilfælde kan være svært.

Ribers Kredit Information er selskabet der styrer kreditvurderingen i Danmark og står du i rki, vil du blive betragtet som dårlig betaler. At være en dårlig betaler betyder at du har svært ved at låne penge og finder du endelig en låneudbyder som vil tilbyde dig et lån, bliver det til en høj rente. De vil nemlig betragte risikoen for at du ikke kan tilbagebetale pengene, markant større når du er i rki.

 

Er jeg i Rki – Tjek det her!

Er du i tvivl om du står i rki, har du faktisk mulighed for at tjekke det online. Du kan indtaste dine oplysninger og logge ind via Nem-ID, så har du mulighed for at tjekke om du er i rki.

Besøg Experian her og tjek om du er i rki her.

Er du i den uheldige situation, at være placeret i rki ribers, vil vi klart anbefale dig at få kompetent rådgivning og lægge en plan for hvordan du kan komme ud af det.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + eighteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.