Lån penge – Uden at skulle stille sikkerhed

Lån penge uden sikkerhed

Når regningerne er betalt og kontoen er tæt på nul kan det være meget frustrerende. Vil man låne penge i banken, tager processen tid, og de kræver der bliver stillet sikkerhed i form af bil, hus, båd eller lignende. Det er ikke alle der ligger inde med nogle af delene, men det er stadig muligt at låne.

I disse tilfælde kan hurtig lån være en udvej. Der findes flere låneudbydere, og de tilbyder alle en hurtig og nem betjening online. Det kan dog være svært at finde rundt i, hvilket lån der passer en selv bedst, og hvad det egentlig koster at låne pengene. Som navnet også antyder, så er processen hurtig. Det er normalt at få svar inden for en time om lånet er godkendt, og derefter vil der gå 1-2 bankdage før pengene er på kontoen.

Det er dog ikke alle, der kan tage et hurtig lån. De forskellige udbydere, har ikke de samme krav for at blive godkendt til at låne. Aldersgrænsen ligger som regel på 20 år, men nogle virksomheder tilbyder også lån til personer fra og med 18 år. Derefter, kan de have forskellige grænser for, hvor lavt eller højt et beløb der kan lånes. Hos nogle vil beløbet du kan låne, stige efter alder eller ud fra hvor mange gange der er lånt hos udbyderen før.

Andre krav for at kunne låne, kan også variere, men de faste krav er at du skal have en fast indtægt, og ikke stå i RKI. Faste indtægter er i form af løn, dog godtager hurtig låns udbyderne også SU, kontanthjælp og lignende, som faste indtægter.

Lån, ÅOP og renter

Det koster penge at låne penge. Det kan lyde underligt, at skulle betale for at låne penge, da man som regel mangler penge i den situation. Der er dog stor forskel på, hvor meget det koster, og det er ikke nødvendigvis direkte oplyst. ÅOP – Årlig Omkostning i Procent – skal altid være oplyst, også i reklamer. Det er op til låneudbyderen, hvilken ÅOP de viser. Det kan fx være den laveste rente, og dermed den mest eftertragtede, men den passer så kun til et af lånene, og ikke nødvendigvis det du søger.

ÅOP kan også hjælpe til at finde det billigste lån. Lånene skal bare være ens mht. beløb og løbetid før de kan sammenlignes. Derefter beregnes ÅOP for de forskellige lån, og det med den laveste procent er det billigste.

På denne måde er det nemmere at gennemskue, om det lån med den lave rente og store omkostninger, faktisk er dyrer end lånet med mindre omkostninger og høj rente.

Der vil aldrig kunne findes en fast rente eller ÅOP, da de beregnes ud fra det beløb du låner, og kan svinge fra låneudbyder til låneudbyder. Udover dette vil rentesatser variere efter marked, og kan dermed svinge dag til dag.

Er det sikkert at låne online

Tilliden til internettet er steget, og sikkerheden er konstant under udvikling. Der findes dog stadig nogle derude, som kan snyde systemet. De er blevet lettere at opdage, men den risiko kan holde nogle enkelte tilbage.

Det er specielt når det kommer til handel på nettet. Indtil e-mærket kom til webshops, var det altid en noget usikker, og til tider, utryg sag at handle ved et ukendt firma. I dag findes der dog flere sider der hjælper til at finde ud af, om firmaet man ønsker at handle ved er legit.

Det kan være sider som trustpilot.dk, her er det brugerne som vurderer og kommenterer på virksomheden. Brugerne kan herinde give et antal stjerne til virksomheden og skrive en kommentar til, hvorfor de valgte det antal. Derefter er det muligt for virksomheden selv, at svare på kommentarerne.

ingen sikkerhed for lån

 

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.