Råd om lån – Få gode råd om billige lån

Billige lån uden sikkerhed  få gode råd her

Gode råd om lån

På rentebasen har du mulighed for at ansøge om lån og derfor ønsker vi ligeledes at give dig gode råd om lån med på vejen. Det er råd der gælder næsten uanset hvilken lånetype du vælger, eller hvor stort lånebeløbet er.

Der kan være store økonomiske forskelle på diverse lån, så du bør gøre en indsats for at lave et billigt lån, som matcher dine personlige lånekrav. Det kan du gøre ved at følge vores 3 gode råd, som kan være til stor hjælp. Vi har opstillet 3 konkrete områder som du skal kigge på, og de er lette at gå til for enhver og uden tvivl noget som du bør have i baghovedet, når du skal lave lån.

 

Tre værdifulde låneråd

Har du lyst til at spare flere tusinde kroner på dit lån, bør du læse med her. I nogle tilfælde kan du nemlig spare mange penge, ved at følge disse gode råd når det er du opretter et lån uden sikkerhed

1. Få flere lånetilbud

Mange danske lånere begår den fejl, kun at søge 1-3 steder. Det er problematisk fordi du ikke får undersøgt hele lånemarkedet og fordi du ofte kun vil stå tilbage med 1-2 tilbud på hånden. Ved at få fat i flere lånetilbud, vil du forbedre dine muligheder for at lave et lån der passer til dine behov og som er billigere, end de andre på markedet. Vejen til flere lånetilbud, er ved at søge hos mange forskellige låneudbydere og det er netop det du kan på rentebasen.

Udfylder du en låneansøgning hos os, bliver din ansøgning formidlet til en lang række låneudbydere. På den måde har du bedre chancer for at modtage flere gode lånetilbud, du så kan vælge imellem.

2. Hav fokus på ÅOP

Først skal det slås fast, at åop er et udtryk for de samlede årlige låneomkostninger, angivet i procent. Det betyder at åop, i modsætning til renten, medtager alle forpligtelser og omkostninger ved lånet. Mange begår den fejl, at de ensidigt kigger på renten eller afdraget, da det er de bekendte faktorer for mange lånere. Du kommer bare let til at overse store startgebyrer og lignende. Så hav fokus på åop, når du sammenligner og udvælger lånetilbud.

Bemærk yderligere, at der skelnes mellem åop før og efter skat. Blot, så du ikke sammenligner pærer og bananer.

Det er et rigtig vigtigt låneråd, der kan spare dig mange penge i det lange løb.

3. Snak med lånefirmaet

Mange lånere betragter et lånetilbud som definitivt, men i enkelte tilfælde er der mulighed for at forhandle med låneudbyderen. Benytter du vores service og får en lang række lånetilbud retur, så er det dig der har kortene på hånden. Det kan du udnytte ved at tale med de enkelte lånefirmaer og derved spare penge.

Kan du bare få fjernet startgebyret ved lånet, har du allerede sparet over 500 kr. mange steder.

 

Få den bedste start på dit lån

Vi håber meget du får glæde af vores låneråd, i løbet af låneprocessen. Start din søgning her, så får du låneansøgningen udsendt til mange låneudbydere og gode lånetilbud retur.

Det vil være den bedste start, som giver dig bedre forudsætninger for billigere lån.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.