Minilån – Lav et minilån nemt og hurtigt

Ansøg om et billigt minilån her
Minilån – det er nemt og ligetil

Lav et minilån – det er nemt og ligetil

Du har gode muligheder for at lave et minilån via rentebasen. Vi har gode erfaringer med at hjælpe lånere, med at oprette lån i alle størrelser, og i alle former der matcher kundens personlige behov. Vores service er hurtig og yderst effektiv. Bliver du godkendt kan du få udbetaling inden 24 timer efter ansøgning er gennemført.

Ud over alt dette kan vi hjælpe dig med at presse dine udgifter helt i bund ved optagelse af lån, og du kan ved at benytte rentebasen opnå en stor besparelse på rente i forhold til andre steder der tilbyder lån online.

 

Hvad er et minilån ?

Et minilån er egentlig et ganske normalt lån, og det oprettes på lige fod med alle andre lånetyper du kan finde på Internettet. Det er dog klart at de fleste opfatter det som et beløb af en mindre størrelse grundet selve navnet. Det behøver det dog ikke at være, og rentebasen kan tilbyde udbetaling på op til 300.000,- uden nogen former for sikkerhed.

Der er altså ikke tale om en speciel lånetype eller lånemulighed. Men om et generelt udtryk.

 

Hvor småt et minilån kan jeg oprette ?

Vi vil gerne hjælpe folk med at lave et lille lån, men da der er en del omkostninger forbundet med det for både os, og dig som låner. Kan vi ikke tilbyde lån på under DKK 3000,- Det vil simpelthen blive for omkostningsfuldt for begge parter. Det er dog sjældent at der er behov for at låne et  så lavt beløb.

Hvis du udelukkende ønsker at lave et lån på under 3000 kroner, så findes der enkelte steder der tilbyder dette. Du vil dog her løbe ind i det samme problem, og dine udgifter og samlede omkostninger vil svare til oprettelse af et lang større beløb.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 − one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.