Minilån – Lån op til 50.000 kr. på et minilån

Minilån hvad er det?

Lån generelt kan have mange navne, nogle kaldes ekspreslån og hurtiglån og andre kaldes således minilån. Ordet minilån siger genrelt ikke meget om lånets størrelse for det er stadig låneudbyderen der definere hvilke lånebeløb der er indeholdt i betegnelsen minilån. Der er flere lånefirmaer som har defineret minilån som lånebeløb imellem 3.000,- og 50.000,- med det er altså helt op til den enkelte låneudbyder.

Hvad koster et minilån?

Ligesom det er låneudbyderen der bestemmer lånebeløbene er det ligeledes låneudbyderen som bestemmer prisen på lånene, og minilån er ikke nødvendigvis dyrere eller billigere en andre typer lån som f.eks. ekspreslån. Prisen på lånene kan variere meget imellem de enkelte låneudbydere, men det kommer også an på det beløb du ønsker at låne. Jo mindre beløb du ønsker at låne jo større del af omkostninger udgør udgifterne til optagelse af lånet, forstået på den måde, at hvis det f.eks. koter 500,- at optage et lån hos et lånefirma, så vil 500,- ud af et ønsket lånbeløb på 5000,- jo være væsentlig mere en hvis du ønsker at låne 50.000,- og på den måde vil andelen af oprettelsesomkostningerne på lånet være større på et mindre lån i forhold til et større lån.

Hvem kan få et minilån?

I princippet kan alle få et minilån godkendt, men lånefirmaerne stiller dog ofte nogle krav til lånetagerne. Kravene er ofte at låntager skal være Dansk statsborger, bosat i Danmark og ikke være registreret i RKI. Disse begrænsninger stille låneudbyderne på minilån fordi de skal have en så stor sikkerhed som muligt for at få pengene tilbage som du har udlånt.

Andre begrænsninger på at få godkendt et minilån kan være, at lånefirmaet vurderer at låntager ikke er tilstrækkelig solvent i forhold til at kunne betale lånet tilbage, eller at formålet med minilånet er useriøst. Hvis låntager måske angiver at de lånte penge skal bruges på byture i påskeferien, kan det være årsagen til at låneansøgningen bliver afvist hos lånefirmaet.

Hvem udbyder minilån?

Der er mange udbydere af de såkaldte minilån, og nogle er mere seriøse end andre, og nogle tager uforholdsmæssigt høje gebyrer for at udlåne pengene, så derfor kan det være godt at se sig for inden du låner til en given ÅOP, men det kan selvfølgelig også være at det er den eneste mulighed for netop dig.

Hvis du kigger efter et minilån, kan du måske samtidig søge efter andre typer lån, da mange af de andre lånetyper stort set er det samme som de såkaldte minilån, der er ofte ikke meget forskel på de enkelte lånebetingelser. Så bliver du ikke godkendt det ene sted, så bliver du måske et andet, men det kan tage lang tid at udfylde de mange lånehjemmesider manuelt, og du kan derfor måske få glæde af vores automatiske låne ansøgningssystem, som sender til flere lånefirmer samtidig.

Du finder vores formidlingsservice i højre side, hvor du kun udfylder dine låneoplysninger én gang.

minilån - bliv klogere på minilån i Danmark

 

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + 6 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.