Leasy lån – Hvilke krav stiller Leasy til dig som låner

Leasy lån - Hvilke krav stiller Leasy til dig som låner

Krav ved Leasy lån

Leasy har som alle låneudbydere en række krav til dig som låner. Du skal være over 20 år og ikke stå i rki. De kan maksimalt tilbyde dig lån på 25.000 kr. og med en løbetid på 60 måneder.

På rentebasen har du langt bedre muligheder. Du har mulighed for at låne flere penge og i længere tid, hvis du ansøger her på siden. Du kan søge helt op til 300.000 i en låneperiode på 144 måneder.

Vi kan opfylde næsten alle ønsker, uanset om du vil lave små eller store lån. Du har mulighed for at søge lån over 18 år hos os, så længe du ikke står i rki.

 

Hvorfor søge leasy lån her?

Du sidder nok og undrer dig over, hvorfor du skal søge Leasy lån her og ikke hos Leasy selv. Årsagen er ret klar, for det er her fordelene ligger.

Ansøger du om lån på rentebasen vil din låneansøgning komme ud til en lang række førende lånefirmaer. Søger du et Leasy lån på deres egen hjemmeside, vil du kun modtag svar fra dem selv.

Vores service giver dig altså muligheder for at ramme bredere og det forbedre dine muligheder for at blive godkendt markant. Samtidig er dine chancer for at spare penge gennem billigere lån, en anden god årsag til at benytte rentebasen. Det er nemt og helt ligetil at udfylde vores låneansøgning og vi har færre lånekrav end de fleste.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 9 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.