Lån til unge – Er du ung og har problemer med at låne penge?

lån til unge

Lån til unge nemt og hurtigt

Er du ung , og har du problemer med at oprette et lån? Så skal du læse videre her, for vi har måske løsningen på dine sorger, med vores låneansøgnings system kommer din ansøgning ud til landets bedste og billigste lånefirmer, og du øger dine chancer for at få godkendt et lån mange gange. Du skal kun udfylde én ansøgning så sørger vores system for resten, og du kan bare afvente dine svar fra lånefirmerne.

 

Hvorfor har unge problemer med at låne penge ?

Der er rigtig mange lånefirmaer som har et krav om alder til deres kunder. De fleste kræver at man er over enten 20 eller 25 år. Det gør desværre at rigtig mange unge med en god økonomi, og en fast indtægt ikke har muligheden for at oprette et lån. Udelukkende fordi de er under den alder som kræves.

Der kan være mange grunde til at have krav som dette, og den mest normale er at man som ung ikke er så etableret rent arbejdsmessigt. Yngre personer har oftest heller ikke den samme indtægt som de normalt kommer til at få i fremtiden. Der kan altså være flere årsager.

 

Vi hjælper gerne unge under 25

Hos os, der ser vi ikke på alder. Det eneste krav vi har til din alder, er at du er over 18 år gammel. Du kan altså trygt søge, og være sikker på at din alder  ingen betydning har i vores øjne, vi behandler alle låneansøgninger fra unge mennesker ens.

 

Har unge år færre muligheder for oprettelse af lån ?

Vi må desværre sige ja. Der er ikke de samme muligheder for dig som er ung. Det betyder dog ikke at du ikke kan låne. Det betyder bare at der ikke er så mange firmaer som ønsker at modtage din ansøgning. Rentebasen behandler den dog gerne, og du kan søge med det samme direkte på vores side.

Mange lånefirmaer mener ikke at unge under 25 er lige så gode kunder som folk over 25, da der er mange unge mennesker som har svært ved at afdrage på lånet, og dermed kommer i dårligt lys hos lånevirksomhederne. Rentebasen mener dog ikke at dette nødvendigvis er korrekt, og derfor behandler vi din ansøgning ligesom alle andres, så du kan trygt søge om lån via vores hjemmeside.

 

Hurtig lån til unge

Ikke nok med at rentebasen kan tilbyde denne type af lån til unge. Vi giver dig også en hurtig behandling. Det tager kun 5 minutter at gennemføre vores ansøgningsskema, efterfølgende behandles dine data og din låneansøgning sendes ud til Danmarks bedste lånefirmaer, som oftest giver dig svar på ansøgningen indenfor 24 timer.

Nogle lånefirmar giver besked om at du er blevet godkendt men skal fremsende ekstra dokumentation for at få lånet udbetalt, andre låneudbydere giver dig direkte besked og udbetaler lånet med det samme, så hvis du er heldig kan du have pengene på din konto allerede samme dag som du har ansøgt om lånebeløbet.

Desværre sker det også at din låneansøging bliver afvist, men vores system sikre dig at du kommer ud til så mange  som muligt, og dermed er dine chancer for at blive godkendt til et lån væsentlig større end hvis du bare ansøgte hos en enkelt låneudbyder.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.