Lån til studerende

penge til din uddannelse

Der er mulighed for at søge lån som studerende på rentebasen, så du kan få penge til at dække dine daglige udgifter. Mange studerende ved hvilke økonomiske udfordringer man møder under studietiden, hvor specielt studiet og huslejen er store omkostningsposter. Rentebasen er klar til at hjælpe dig med at låne penge og alt vi kræver er at du er over 18 år og ikke er i rki. På den måde kan du få penge nok til at betale studiebøger, husleje og andre udgifter, så du kan færdiggøre uddannelsen.

 

Studerende og behov for et lån?

Det er dyrt at studere og det kan hurtigt gøre at man havner i en økonomisk trang. Specielt hvis man bor i lejlighed og selv skal betale flere tusinde kroner til studiebøger hvert semester. Det er langt fra altid at su’en er tilstrækkelig og så kan et mindre lån være nødvendigt. Bøger, mad og husleje gør at man næsten er tvunget til at have et fast arbejde. Noget der er svært at få indpasset, midt i den travle studietid.

Er du træt af det økonomiske pres som studerende, så opret et lån via rentebasen. Vi kan hjælpe unge som gamle med at låne penge. Du kan læse meget mere om mulighederne for at låne penge under 25 år her.

 

Relevante sider for studerende

Der er meget hjælp og brugbare ressourcer at drage nytte af som studerende. Vi har her samlet et par relevante sider for alle studerende:

Styrelsen for videregående uddannelser og uddannelsesstøtte

Studerende online

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + 17 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.