Lån til sommerhus – Billige lån til sommerhuset

lån penge nu til sommerhus
sommerhus lån, find det billigste lån uden sikkerhed

Vil du låne penge til sommerhus ?

At have et sommerhus kan være en befrielse. Du kan mærke naturen, og den friske luft er noget der altid giver godt humør. Det kan dog være en stor økonomisk opgave at købe sit første sommerhus uanset om det er i Danmark, norge eller sverige. I det hele taget hvor i landet eller udlandet det ligger. Problemet er det samme, nemlig finansiering af udbetaling eller køb.

Hvis du har fundet det helt rigtige hus kan rentebasen dog hjælpe med dette. Vi kan enten hjælpe med et lån til betaling af alle omkostninger, eller vi kan hjælpe dig med et lån til betaling af udbetaling.

 

Hvor meget kan der lånes til sommerhus ?

Rentebasen kan hjælpe med lån på op til 300.000,- uden sikkerhed. Om du vælger at bruge dette til at købe et mindre hus, eller om det vælger at bruge det som udbetaling på noget langt større er helt op til dig. Vi blander os ikke i hvad du køber eller hvordan du køber det. Så længe du har en sund økonomi, og kan betale de faste afdrag på dit sommerhuslån. Så er vi glade.

Er i 2 der ønsker at købe noget sammen, kan i dog søge som 2 separate personer via rentebasen. På denne måde er der mulighed for at oprette et total lån på op til 600.000,- Det kræver dog at i begge har en stærk økonomisk bagrund, og kan klare de omkostninger der vil blive pålagt jer begge.

 

Lån til sommerhus i Sverige eller på lejet grund ?

Vi har intet imod det hvis du ønsker at købe et hus eller en lille hytte i Sverige. Det er helt op til dig, da vi ikke vil tage sikkerhed i det du køber. Det samme gælder hvis du køber noget som er bygget på en lejet grund.

Din situation omkring hus, sted, forhold mm vil altså ikke påvirke din ansøgning når du søger om et lån til sommerhus via rentebasen.

 

Gode resoucer om sommerhuse

Et godt sted at finde og købe et nyt sommerhus når dit lån er blevet gennemført kunne være:

boligsiden.dk

Bliv mere klog på sommerhuse her

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + 16 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.