Lån til solceller

Lån og finansiering til solceller

Der er mange penge at spare på solceller, så det kan være en rigtig god investering. Solcelleanlæg kan være med til at sænke din elregning og investeringen kan tilmed trækkes fra i skat.

Er du på udkig efter finansiering af solceller er mulighederne gode,  da mange låneudbydere kan se fornuften i den gode investering. Du kan søge finansiering på op til 300.000 her på siden.

 

Lån penge til solceller

Du har alle muligheder for at søge lån til solceller på rentebasen. Vi kan tilbyde dig lån uden sikkerhed på op til 300.000, som du er fri til at benytte på nye solceller.

Hvor stort et lån du har behov for, afhænger dels af din økonomi og dels af hvilke behov du har. Har du et stort hus vil behovet være markant, men de fleste danskere vil have behov for finansiering af solceller.

Et solcelleanlæg er nemlig ikke billigt og derfor kan det blive nødvendigt at låne til solceller. Ønsker du et solcelleanlæg på 25 kvadratmeter vil det typisk kost dig ca. 100.000 kr. og det er de færreste der har det beløb stående på kontoen.

I de fleste tilfælde vil du have brug for solcelleanlæg på mindst 25 kvadratmeter, men du kan blive meget klogere ved at kontakte et energifirma.

 

Solceller er rentabelt pga. nye skatteregler

De nye skatteregler gør det rigtig rentabelt at investere i solcelleanlæg, i næsten alle tilfælde. Der er typisk gode penge at spare, så der er god grund til at låne penge til solceller.

Skattereglerne giver dig muligheden for at trække 25 % af lånets restbeløb fra i skat, hvert år. I tider hvor strømpriserne er høje og hvor elregningen bliver lige lovlig stor, vil solcelleanlæg være det oplagte valg.

Du kan læse de helt konkrete skatteregler om solceller på Skat.dk her.

At priserne på solcelleanlæg ligeledes er faldet markant, gør det ikke til en mindre rentabel investering, tværtimod. Det gør nemlig at almene danskere nu ligeledes har muligheden for at gøre brug af det.

 

Solcelleanlæg øger husets værdi

Et andet vigtigt aspekt ved solceller er at de øger husets værdi. Det er med til at gøre det endnu mere attraktivt. Solcelleanlæg er generelt pæne at se på og larmer ikke som vindmøller, så det vil ikke forringe husets udseende væsentligt.

Det kan derimod se flot ud med solcelleanlæg på taget og så luner det godt i økonomien, specielt på længere sigt.

Har du lyst til at lave en god investering, bør du få installeret solcelleanlæg på taget. Du har mulighed for at søge lån til solceller her, hvor du kan bruge pengene til at få dem opsat.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen − 4 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.