Lån 18 år og under 25 år

Er du under 25 år men over 18 år.

Lån 18 år, men under 25 år

Er du fyldt 18, men stadig under 25 år, og har problemer med at låne ? søg om lån her.

 

Lån penge som 18 årig – og under 25 år

Lånemarkedet kan være udfordrenede få unge uden fuldtidsjob og sikkerhed i form af bil eller bolig men selv alder kan være en stor forhindring i forbindelse med oprettelse af lån. Man skelner i høj grad mere og mere, mellem lån til personer under og over 25 år, og det giver unge problemer med at oprette et lån selv om det øsnker og har en god økonomi.

Det er ikke alle låneudbydere der tilbyder lån til personer under 25 år, men vi formidler din låneansøgning til dem der gør. På den måde vil du have gode muligheder for at låne penge som 18 årig, ved at benytte os.

 

Alle over 18 år kan låne penge her

På rentebasen mener vi at alle skal have mulighed for at låne penge, og dette gælder alle aldre. Kan du sige ja til at du er myndig og ikke har en RKI registrering – så er du velkommen som kunde, og vil automatisk kunne søge om et lån uden sikkerhed på op til 300.000,-

Vi tilbyder de samme ydelser til unge som gamle uanset økonomi. Hos os handler det ikke om at være over en bestemt alder, eller at kunne fremvise dokumentation på stor indtægt. Vi har få simple krav, og behandler alle ansøgninger ens via vores ansøgningsformular som er 100% automatiseret.

Så søg om at lån penge og vær i gang på få minutter. Det er nemt og ligetil for enhver. Du vil herefter modtage svar hurtigt og gode lånetilbud fra flere steder som gerne vil have dig som kunde, og ikke tænker på hvor gammel du er.

 

Hvorfor kræver nogle låneudbydere at man er over 20 eller 25 år ?

Der er desværre rigtig mange steder som kræver du har en bestemt alder, før du kan låne penge, eller bare søge om et lån. Rentebasen hjælper gerne unge med at oprette lån, og det kan sagtens lade sig gøre selv om man ikke er så gammel.

Som 18 årig er man myndig, og du har dermed stemmeret og mulighden for at få kørekort mm. Vi finder ingen grund til at der ikke også skal gives et ansvar på det økonomiske område. Det kan specielt være nødvendigt hvis man lige er flyttet hjemmefra, og står med en lejlighed der skal møbleres, eller et køkken der skal fyldes med udstyr.

Du skal bare være helt afklaret inden du låner penge , for du skal huske at de skal betales tilbage med renter. Så vær afklaret, inden du beslutter dig, og hver sikker på din private økonomi kan klare den ekstra udgift. Der er tale om en lang og seriøs forpligtelse der strækker sig over mange år.

Søg med det samme, og lån penge til lige det du ønsker. Formålet med dit lån har ingen betydning for, om det bliver godkendt eller afvist.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − twelve =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.