Lån i bank eller hos lånevirksomhed.

Hvorfor altid låne i banken?

Hvis du står overfor at skulle låne penge, vil du måske som det første gå i banken for at få et lånetilbud. Mange mennesker tror nemlig at banken altid er det billigste sted at låne penge, men sådan forholder det sig ikke altid.

Bankerne i Danmark kan ikke altid matche de efterhånden mange andre lånevirksomheder som er skudt op i Danmark. Bankerne kræver altid sikkerhed for lånet, og efter finanskrisens indtog, går de mere eller mindre med livrem og seler når der er tale om banklån til biler, cykler, motorcykler eller andre brugsting.

Hvis du har kigget på ny bil for nyelig, og står og skal låne penge, bør du i stedetfor at oprette et lån i banken, undersøge mulighederne for et alternativt lånetilbud fra et lånefirma. Lånefirmaerne er seriøse virksomheder, som sagtens kan konkurrere med bankernes tilbud og spare dig for mange penge.

Fordele ved lån i bank

Der er nogle ganske få fordele ved at låne penge i din bank, men det er som regel kun praktiske grunde, såsom at så har man samlet alle sine lån ét sted, og man kender sin bankrådgiver osv. Men hvorfor ikke gå efter at få lånet billigst muligt?

Ulemper ved lån i bank

Der er også ulemper ved at låne penge i banken, nogle af dem kan være, at de som regel kræver sikkerhed for lånet, og de er meget kritiske overfor din økonomiske situation. Mange mennesker har i dag svært ved at låne penge i banken til biler, cykler osv. da deres friværdier i boligen de seneste år er skrumpet, eller helt forsvundet.

Hos mange lånfirmaer stiller man ikke krav om sikkerhed, det kalder de lån uden sikkerhed, og det giver de fordele at du til en konkurrencedygtig rente, kan låne penge til stort set hvad som helst, også lån til bil, MC og cykel.

Vi hjælper dig med en rente som er bedre end hos din bank

Lån i bank

Rentebasen har udviklet et system hvor du kommer ud til landets bedste lånefirmaer med kun en ansøgningsformular, vi sikre dig dermed at du får det bedste lånetilbud, og dermed kan finde den bedste rente, som forhåbentlig kan konkurrere med lånetilbud fra din bank.

Brug linket fra højre side og udfyld dine låneoplysninger, så sørger vi for resten!

 

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one + two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.