Kviklån – Opret billigt kviklån

Her kan du få et billigt kviklån
Søg om billigt kviklån via rentebasen.dk

Opret billige kviklån

Et kviklån er et hurtigt privatlån, der kan laves samme dag og give dig hurtig finansiering. Mange af denne type lån er uden sikkerhed, og kan benyttes til lige hvad du ønsker. Om det er en ny bærbar eller til ferien, er helt op til dig selv. Mange regner kviklån for at være det samme som forbrugslån og forskellen er da også svær at få øje på.

Når du søger om lån på rentebasen kan du ansøge om op til 300.000 kr. og vi blander os ikke i lånetypen, eller hvad du vil bruge pengene på.

Du vil typisk modtage flere lånetilbud retur og det giver dig bedre forudsætninger for at vælge det helt rigtige til dit formål.

 

Gode råd om kviklån uden sikkerhed

Der er en række  råd du skal være opmærksom på, inden du opretter et lån. Først og fremmest kan denne type af lån laves af næsten alle. Der er dog steder som kræver lidt ekstra. Hos nogen skal steder skal du bare være over 18 år, men andre kræver du er over 25 år. Alle kræver at kræver at du ikke må står i rki.

Et råd der kan gøre det til en relativ billigere låneform, er ved at indhente flere lånetilbud, så du kan vælge det billigste. Det kan du gøre via vores ansøgningsformular, som automatisk udsender dine data til op mod 20 steder.

Et andet råd til den bedste løsning, er at fokusere meget på åop, når du sammenligner diverse tilbud. Du kan læse mere om dette på hvad er åop? siden.

 

18 år ?

Rentebasen kræver blot at du er over 18 år for at benytte vores service. Så er du myndig kan du oprette et kviklån uden sikkerhed via rentebasen.

 

Returret på kviklån ?

De fleste forbinder 14 dages returret med tøj og sko, købt online, men du har faktisk samme mulighed med et lån. Langt de fleste lånere er ikke opmærksomme på denne mulighed, men du kan faktisk fortryde selve oprettelsen af lånet, de efterfølgende 14 dage. Det er yderst nyttigt at vide, for desværre bliver mange handlinger forhastet, for så senere at blive fortrudt. Så overvejer du at ansøge skal du huske denne mulighed.

Har du omvendt fortrudt, at oprettelsen, så tag kontakt til låneudbyderen og forhør dig om mulighederne. Det er sådan ifølge lovgivningen, så du skal holde på dine rettigheder som låner.

Bemærk, at benytter du denne service vil du typisk have 14 dages returret på selve lånet, men ikke på den service rentebasen udbyder. Der er nemlig tale om en serviceydelse som ikke kan returneres, og ikke et lån.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 + eighteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.