Kontantlån – Hvad er et kontant lån?

Få et billigt kontantlån og spar penge
Spar penge på et kontantlån via rentebasen.dk

Info omkring kontantlån ?

Der findes mange former for lån med hvert deres formål. Kontantlån er primært aktuelt i forbindelse med boligkøb og finansiering af større køb. Den type af lån kan oftest søges hos danske realkreditinstitutter, eller du kan vælge at ansøge via Internettet på sider som rentebasen. Der kan være fordele og ulemper ved begge metoder, men der er efterhånden så mange muligheder online at forskellen er ved at forsvinde.

For at lave et kontantlån kræver det typisk, at du ikke må stå i rki og at du ligeledes skal have en fast indtægt. Om det så er indtægt fra dit arbejde, efterløn eller lignende, gør sjældent den store forskel. rentebasen kan under disse vilkår tilbyde kontantlån på op til 300.000 kr.

 

Hvad er et kontantlån ?

Et kontantlån er kort beskrevet et realkreditlån, som du kan benytte til at finansiere boligen. Det kan du typisk låne op til 80 % af boligværdien. Det betyder, at hvis du ønsker at købe et hus til 1 million, kan kontantlånet give dig finansiering på op til 800.000 kr. Det vil typisk være af typen annuitetslån, hvor renter og afdrag er de faste ydelser. Rente omkostningerne vil være størst i begyndelsen og efterfølgende falde, som tiden går. Du har fordelen ved denne type af lån, at renterne er fradragsberettiget. Det kan derfor endda være en god investering at lave sådan et lån. Det kræver selvfølgelig at du har en god indtægt og at den købte bolig stiger i værdi.

Et kontantlån er kendte for den faste rente og lange løbetid. Det er atypisk, mange af de lån du kan søge online.  Årsagen til at renteomkostningerne falder under løbetiden, skyldes de månedlige afdrag som mindsker lånebeløbet.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nine + 2 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.