Kassekredit – Lån eller kassekredit hvad skal du vælge?

Kassekredit eller lån?
Kassekredit eller billigt lån?

Hvad er en kassekredit ?

En kassekredit er en oprettelse af kredit der kan bruges gentagende gange efter tilbagebetaling. Dette er hovedsagelig en finansieringsform som tilbydes igennem ens private bank, og oprettes oftest på lønkonto eller lign. Det bruges af de fleste til at have lidt ekstra penge til rådighed når det er nødvendigt, eller ved specielle lejligheder hvor udgifter kan løbe op.

 

Kassekredit eller lån ?

Rentebasen kan hjælpe med kredit på op til 300.000,- uden sikkerhed. Det laves dog ikke som en kassekredit på samme måde som i banken, men som et almindeligt lån. Du vil altså kun kunne bruge beløbet en enkelt gang, og ikke igen og igen.

Rentebasen giver dig dog en rigitg god mulighed for adgang til penge, og vi kræver kun at du er over 18 år for at kunne søge om godkendelse via vores side.

En kassekredit er din mulighed for at hæve penge løbende, op til en vis beløbsgrænse på fx. 30.000 kr. Det betyder at renter bliver variable, ligesom de beløb du trækker vil være det. På det område er kassekredit anderledes end eksempelvis et almindeligt lån, hvor du får det fulde beløb udbetalt og herefter selv skal administrere det.

 

Kassekredit ikke altid bedre end lån

Mange der søger direkte efter en kredit der kan bruges gentagende gange føler det er bedre, fordi den netop kan dette. Det du dog også skal huske på er at kassekreditten koster penge at have selv om du ikke bruger den, og det kan nemt løbe op i mange penge hvis den står i flere år uden at blive brugt ordenligt.

Der er ingen tvivl om at et lån for det første er langt nemmere at opnå. En kassekredit kræver for det andet et godt forhold til sin bank, og det er der rigtig mange folk der ikke har mere, specielt efter bankerne har lukket for kassen i forbindelse med finanskrisen.

Er du på udkig efter højere beløb vil en kassekredit sjældent være tilstrækkelig. Så medmindre du har behov for mindre pengebeløb, bør du foretrække et almindeligt lån.

Opret et lån på 300.000, – uden sikkerhed hos rentebasen og hav penge på din konto inden 24 timer ved godkendelse.

 

Hvad kræver det egentlig ?

Der er ingen tvivl om at hvis du ønsker at få tilknyttet en form for kredit eller lån til din bank konto, så kræver det mere end bare en god økonomi. Det bliver mere og mere normalt at det er selve forholdet mellem rådgiver i banken, og kunden. Der er det afgørende for om ting kan lade sig gøre eller ikke. Det burde ikke have nogen betydning, men det er et faktum der ikke kan ses bort fra, og et faktum der ikke burde eksistere. Hos rentebasen slipper du for den slags problemer, og vi behøver ikke have et forhold til vores kunder så længe de kan betale. Du vil altså ved at vælge os over banken, slippe for en del unødvendige påvirkninger fra personlige forhold med personale.

 

Du kan læse meget mere om kassekredit her.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.