Hvor meget kan jeg låne? – Find ud af det her

Hvor meget kan jeg låne?

Det spørgsmål er der mange mennesker som stiller sig selv, når de har fundet et eller andet, som de gerne vil erhverve sig, men lige mangler pengene til at realisere drømmen. Der er desværre ikke noget helt klart svar på hvor meget du kan låne, det afhænger af en masse forskellige ting, men mest af alt den private økonomiske situation.

Gåde råd til hvor meget man kan låne

Som tidligere nævt er det meget svært at sige præcist hvor mange penge man kan låne, da det afhænger af den situation du er i rent økonomisk. Har du mange lån rundt omkring hos forskellige lånefirmaer samt lån i banken, så kan det være vanskeligt at få lov at låne helt store beløb. Har du derimod styr på din daglige økonomi og et rimeligt økonomisk spillerum hver måned, kan der være store chancer for at du kan låne måske helt op til 300.000,- kroner, og hvis det er helt perfekt, så kan du låne alle pengene uden at skulle stille sikkerhed for lånet.

Har du ikke det store spillerum i økonomien hver måned, så må du nøjes med de mindre lånebeløb, lån f.eks. 5.000 kr eller 10.000 kr som er forholdsvis nemt at betale tilbage, og det kræver ikke den helt store kreditværdighed hos lånefirmaerne, og disse beløb behøver du ikke at stille sikkerhed for.

Find ud af hvor mege du kan låne.

En metode er at kontakte alle Danske lånefirmer og spørge “Hvor meget kan jeg låne” men det bliver du nok hurtig træt af, og det er langt fra sikkert, at du overhovedet får svar fra nogle af lånefirmaerne. Den bedste måde er helt enkelt at ansøge om lånene hos lånefirmaerne. På den måde får du klar besked med det samme om du  kan blive godkendt til lånet. Hvis du får afslag så kan du bare søge om at låne et mindre beløb, og til sidst så rammer du nok den grænse der er, for det beløb du kan blive godket til at låne.

Så næste gang du spørger dig selv om “hvor meget kan jeg låne?” så tænkt tilbage på de råd og vejledninger vi  giver dig her, kort fortalt så jo bedre økonomi du har, jo færre lån du i øvrigt har jo flere penge kan du låne, men det er ikke nemt at sige noget helt præcist om det.

RKI lån

Kan man låne penge trods RKI registrering? Det er der også mange der spørger om inden de spørger om hvor meget kan jeg låne, og det korte svar er Nej. Det kan være meget svært at låne penge på trods af RKI, selvom der er enkelte smuthuller, så vil det være nærmest umuligt at låne større beløb, hvis du er registreret i RKI. Du kan være heldig at blive godkendt til nogle af disse små lån  som kvik lån, sms lån og hurtig lån som er så populærer, men disse lån er oftest kun på op til 5000,- og hvis det er en nu bil du gerne vil låne til, så rækker 5000 kroner ikke langt. Det bedste råd til at låne mens du er registreret i RKI er’: gør alt hvad du kan for at komme ud af RKI, det vil give dig meget bedre chancer for at optage et stort lån.

hvor meget kan jeg låne

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.