Finansiering – Få den bedste finansiering her

lånefinansiering via rentebasen.dk
Find den bedste finansiering via rentebasen.dk

Finansiering af lån via rentebasen

Rentebasen kan hjælpe dig med køb på op til 300.000,- uden udbetaling. Der kræves ingen sikkerhed, og penge udbetales inden 24 timer ved accept. udbetaling af penge kan være i forbindelse med køb af bil, båd, MC, bolig, eller bare til rent forbrug som privat.

Der tages ikke udgangspunkt i hvad du skal købe, eller hvordan du ønsker at bruge pengene, der stilles med andre ord ikke krav til hvad du vil købe for dit lån, og der stilles heller ikke krav om sikkerhed for lånet, derfor er finansiering via rentebasen en kæmpe fordel for dig som ikke har mulighed for at stille fast bolig eller bil som sikkerhed for at få et hurtigt billigt lån.

 

Hvad kan der søge finansiering til

Bil, båd og MC

Dette er hvad rentebasen for det meste hjælper med at få finansieret. Det betyder dog ikke at det kun er disse ting du kan bruge os til. Skal du have et hvilket som helst andet produkt kan vi også benyttes. Rentebasen vil aldrig bede om sikkerhed i din nye båd, bil eller motorcykel, og vi vil kræver heller ingen dokumentation på købet.

MC: Da stort set alle motorcykler koster under 300.000,- vil du kunne få det fulde beløb via rentebasen.

Bil: Det samme gælder biler, selv om der dog findes en del som koster langt over. I det tilfælde kan du bruge et lån fra os som udbetaling på et større beløb, og opnå finansiering den vej.

Båd: Selv de mindste både koster langt mere, end hvad rentebasen kan hjælpe med. Vi kan dog hjælpe dig med en udbetaling på op til 300.000, til din nye båd.

 

Gode grunde til at få finansieret et køb

Der kan være rigtig mange gode grunde, og hver enkelt person kan have sin egen. Der er dog et par stykker som er ens for alle ved at benytte rentebasen.

  • Hurtigt adgang til penge
  • Nem ansøgning
  • Mulighed for at bruge lån som udbetaling
  • Flere tilbud på samme lån
  • lave godkendelseskrav gør det nemt for dig at få lånet godkendt.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 5 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.