Fastforrentet lån – Fordele og ulemper ved fast rente

Fastforrentet lån - Fordele og ulemper ved fast rente

Fastforrentet lån information

Et fastforrentet lån er en lånetype hvor renten er fast. Det er specielt godt at benytte sig af denne type lån, når renten er lav og hvis du ikke er særlig risikovillig.

Med et fastforrentet lån kender du hele tiden dine omkostninger, i modsætning til et F1-lån, hvor du i perioder kan komme til at betale mere som følge af en rentestigning. På grund af de lave boligrenter vælger mange netop nu, at omlægge deres F1 lån til et fastforrentet lån. Valget mellem et F1 lån og et fastforrentet lån, afhænger i høj af om du vil minimere risikoen eller de finansielle omkostninger.

F1 lån er det klassiske alternativ, når det kommer til boligkøb og du kan få mere information om denne lånetype på vores side om F1 lån.

 

Fordele og ulemper ved fastforrentede lån

Der er fordele og ulemper ved alle lånetyper og vi vil her skildre de mest væsentlige, når det kommer til fastforrentede lån. Vurderingen skal i høj grad ses som modspil til F1 lån, som alternativ:

Ulemper

  • Højere rente og månedlig ydelse

Fordele

  • Fast rente og samme ydelse
  • Bedre budgetsikkerhed
  • Opsigeligt uden ekstra omkostninger

 

Disse fordele og ulemper kan forhåbentlig hjælpe dig med at finde præcis den lånetype, der matcher dine personlige behov.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.