Erhvervslån – Find et billigt lån til erhverv her

Erhvervslån - Find et billigt lån til erhverv her

Erhvervslån via rentebasen

Du kan låne op til 300.000,- via rentebasen til virksomhed. Det er dog et krav at du søger om lånet som privatperson, i eget navn. Det er altså ikke tale om et lån i firmaets navn, men et privatlån i dit navn. Du kan så efterfølgende smide de lånte penge i din virksomhed, eller bruge dem til opstart af virksomhed.

 

Rente på erhvervslån

Rentebasen kan tilbyde lån med en rente fra 6,69% til 34,3%

Vi sender dig flere tilbud, og du kan så uforpligtende vælge eller fravælge det som passer dig bedst. Renten på låne afgøres af hvilket tilbud du vælger at benytte, og den kan som nævnt svinge en del. Hent et tilbud, og se hvad vi kan tilbyde.

 

Opstart af selvstændigt erhverv

Der findes rigtig mange gode resourcer på Internettet til opstart af firma, og vi vil gerne hjælpe dig på vej med et par stykker.

amino.dk er en portal for iværksættere, og du vil kunne finde rigtig meget hjælp og viden i dette forum, og det gælder selv for dem med mange års erhvervserfaring bag sig

kob.dk giver nem og hurtig adgang til data om alt dansk erhverv. Dette er et rigitg godt værktøj hvis du skal hente informationer om en dansk registreret virksomhed.

skat.dk giver mulighed for registrering af virksomhed online. Du skal blot logge på med dit NemID, og følge vejledningen.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

11 + 20 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.