Ekspres lån – Få et lån på få minutter

Ekspres lån - Få et lån på få minutter

Ekspres lån på få minutter

Hos rentebasen kan du nemt og hurtigt søge om ekspres lån. Det tager kun 5 minutter at gennemføre vores ansøgningsskema, og det er nemt og ligetil. Der skal ikke stilles sikkerhed, og der udbetales penge inden 24 i tilfælde af en godkendt ansøgning.

Vi forsøger at gøre det nemmere og mere ligetil at låne penge online ved at give en god service og hurtig support og behandling.

 

Ekspres lån på op til 300.000 kr.

Du kan via folkekassen låne helt op til 300.000 kr. når du ansøger på vores side. Det langt fra alle låneudbydere der tilbyder mulighed for så store lånebeløb, og slet ikke med en ansøgning over nettet. Folkekassen er dog en af de få, og det er vi stolte af.

 

Hvad er et ekspres lån egentlig ?

Der er tale om et ganske almindeligt lån på lige fod med alt andet du kan finde. Ordet ekspres kommer oprindeligt fra ekspresbank, der tilbød lån i flere danske supermarkeder og butikker. Ordet blev herefter almindeligt forbundet med det at kunne oprette et hurtigt lån når man havde brug for det. Den dag i dag er ekspresbank dog langt fra den eneste som tilbyder disse lån, og udtrykket er derfor gået over i noget mere generelt som alle bruger. Det samme gælder både minilån og og kviklån hvilke har en næsten identisk historie bag sig.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 − 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.