Det bliver billigere at låne penge

Mange økonomer spår om, at det de kommende år bliver billigere, at låne penge i Danmark. Alt tyder på at renten på lån, vil falde lidt det kommende stykke tid, og dermed gøre det billigere for husejere og andre som skal låne penge.

Da vi som de fleste ved, har en historisk lav rente på boligfinanciering, tyder alt dog på at renten vil stige marginalt over de næste 2-3 år, i takt med, at opsvinget igen for fat i Danskerne, og vi dermed får bedre luft i økonomien.

Der er dog en ukendt faktor i dette spil, og det er alle de gebyrer bankerne pålægger disse lån, når de skal låne penge ud til hr. og fru Danmark. Det er nemlig de seneste år, blevet en del dyrere at låne penge i Danmark, fordi bankerne har hævet de årlige omkostninger på lånene. Omkostninger undskylder bankerne sig med, er fordi der er stille krav om bedre polstring af deres egen økonomi, samtidig ser man at bankdiriktører og aktionærer får kæmpe store udbytter udbetalt hver eneste år.

Vil denne rentesænkning også få betydning for dig, som bare skal ud og låne til en bil eller motorcykel, eller måske til lystbåden? så er svar ja! – Det vil uden tvivl påvirke renterne på billån osv. når nationalbanken sænker renten. Det er dog ofte ikke noget som sker lige nu og her, men over tid vil renten sænke sig, da der jo efterhånde er kæmpe stor konkurrence omkring, at være billigst til at låne penge ud.

Husk nu når du skal ud og låne penge, at du sammenligner lånene korrekt, og ikke kun sammenligner den oplyste rentesats, der der jo som bekendt og skjuler sig nogle årlige omkosninger ved at have lånet. Husk altid at sammenligne værdien ÅOP, som indikerer de årlige omkostninger i Procent for lånet, og som altid kan sammenligens, da det er et lovkrav at oplyse denne værdi.

Billigt at låne penge i Danmark
Billigt at låne penge i Danmark

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.