DER Lån – Hvilke krav har DER lån

DER Lån - Hvilke krav har DER lån

Lånemuligheder med DER

DER er en af mange låneudbydere på markedet. De fleste kender deres reklamer i fjernsynet, som har kørt i snart mange år. Hos DER har du mulighed for at låne penge uden sikkerhed. i en låneperiode på op til 60 måneder.

DER er en af de mange låneudbydere som vi formidler din låneansøgning til, hvis du søger på rentebasen. Er du interesseret i et DER lån, bør du søge om det her. Vi formidler din ansøgning til dem og mange flere lånefirmaer. Det gør dine muligheder for at blive godkendt langt større. Det gør også at du vil have bedre lånemuligheder og chancer for et billigt lån. Det vil helt klart være den bedste løsning, for dig som låner.

 

DER Lånekrav

DER har ligesom alle andre låneudbydere en række lånekrav, som man skal opfylde som låner.

Når du søger på rentebasen er vores eneste krav, at du er over 18 år og ikke står i rki. Kan du sige ja til det, har du mulighed for at benytte vores gode service og få din låneansøgning formidlet til en lang række låneudbydere.

 

Hvor meget kan jeg låne med DER lån?

Søg her på siden – du kan ansøge om lån op til 300.000 kr. og vi sender din ansøgning til mange forskellige lånefirmaer, inklusiv DER Vælger du kun at søge hos DER vil du maksimalt kunne låne 25.000,-

Der er altså mange fordele i at lave din ansøgning om lån uden sikkerhed via rentebasen.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + 7 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.