Campingvogn lån – Lån penge til ny campingvogn her

Campingvogn lån - Lån penge til ny campingvogn her

Ansøg om lån til din nye campingvogn

Når sommeren kommer så nyder mange danskere tilværelsen i en campingvogn. Campistlivet er utrolig afslappende og afstessende, hvilket appellerer til rigtig mange danskere, der nyder dette i både Danmark og udlandet med deres familie eller alene. Det kan dog godt være en større økonomisk byrde at komme i gang med camping, da prisen på vogn hurtigt kan løbe op. Som en ekstra udgift skal der også regnes med tilbehør og vedligeholdelse, og specielt hvis du har planer om at købe en vogn af ældre dato.

Har du lyst til at tage på campingferie i Danmark, eller i udlandet, men mangler en campingvogn eller finansiering kan rentebasen hjælpe med et lån. Vi tilbyder lån på op til 300.000,- uden sikkerhed, og det kan bruges til et køb eller som en udbetaling hvis prisen er større end dette.

Lån kan laves til både ny campingvogn, eller til reparation af gammel vogn.

 

Hvor mange penge kan jeg låne til campingvogn ?

Rentebasen behandler vi alle ansøgninger på beløb op til 300.000 kr.

Så har du behov for et lån til campingvogn, er du velkommen til at benytte vores service. Vi kigger ikke på om den vogn du ønsker at købe er den rigtige, eller om det er et økonomisk forsvarligt køb. Så længe du kan betale de fastsatte afdrag og har en sund økonomi kan vi hjælpe dig.

 

Ønsker du mere information om camping ?

Rentebasen kan desværre kun hjælpe med atlåne penge, men vi giver gerne hjælpe med at finde vej til relevante informationer omkring campinglivet og campingvogne.

Læs mere om campingvogne her

Eller besøg Dansk camping union

Her finder du blandt andet information om de mere end 500 campingpladser i Danmark.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.