Blankolån

Find det bedste blankolån her
Hvad kan du bruge et blankolån til?

Blankolån

Når du ansøger om blankolån, kræves der ingen sikkerhed fra låneudbyderen. Du kan søge mange former for lån på rentebasen og blankolån er en af dem, og beløbet kan være helt op til 300.000 kr., alt efter hvad du har behov for.

Hvad er et blankolån?

Der findes mange navne til de fleste lånetyper. Det kan gøre det svært at gennemskue, hvad de forskellige navne reelt dækker over. Blankolån er i princippet bare et forbrugslån, hvor du ikke skal stille sikkerhed. Du behøves altså ikke eje værdi som der kan overdrages i forbindelse med manglende betaling. Samtidig er blankolån kendetegnet ved at det laves udenom banker og realkreditinstitutter, fx. hos låneudbydere online. Der er derfor ikke forskel på de blankolån og forbrugslån. rentebasen kan hjælpe dig med at oprette begge dele.

Hvad kan du bruge et blankolån til?

Du kan bruge et blankolån til mange forskellige ting, det er faktisk kun dig selv som sætter grænser for hvad du kan bruge lånet til, lånfirmaerne bekymre sig ikke om hvad du bruge blankolånet til og du kan derfor købe ny bil, båd cykel eller noget helt andet for pengene.

Vi råder dig til at bruge de lånte penge fra blankolånet til noget konkret som du kan bruge i længere tid, mens du afdrager på lånet hos lånefirmaet, på den måde er det ikke ligeså surt at betale den månedlige lånerate tilbage, som hvis pengene er brugt på byture eller andet fjolleri som er hurtigt overstået.

Skal du afdrage på lånet

Ligesom alle andre lån skal du selfølgelig betale pengene du har lånt tilbage til lånefirmaet, og du bestemmer selv under låneansøgningen hvor mange penge du vil betale tilbage hver måned, dog vil lånefirmaet sætte en grænse for hvor lang tid du kan afdrage lånet over.

Sørg for at afdrage lånet så hurtigt som muligt for at få lånet ud af verdenen hutigst muligt så du ikke trækker gælden efter dig mere end højest nødvendigt.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five + thirteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.