Billigt lån vs. kassekredit i banken hvad er bedst

Kassekredit i banken

Hører du til en af de mange tusinde danskere der har en kassekredit i banken, som måned efter måned trækker store renter og medfører store omkostninger for dig, så kunne de måske være, at du skulle se om det ikke var en bedre mulighed og måske en bedre forretning for dig at optage et billigt lån.

Billige lån kan være et alternativ

Nogle banker og sparekasser tilbyder så dårlige løsninger på deres kassekredit ordninger, at det nogle gange bedre kan betale sig at finde et billigt lån eller forbrugslån i stedet. På den måde kan du få bugt med det evindelige minus på din bankkonto som en kassekredit jo er.

Det er dog ikke i alle tilfælde hvor et billigt forbrugslån kan betale sig for dig, men nogle gange kan det, det kommer meget an på hvilken bank du har din kassekredit hos, samt hvor ofte og hvor meget du har brugt af din kassekredit.

En kassekredit i en bank er brugbar i de situationer hvor du har behov for nu og her at kunne betale en regning, eller hvis du i en kortere periode har brug for flere penge end der står på din bankkonto. En kassekredit er ofte ikke en god løsning hvis den måned efter måned er 100% brugt, og dermed ikke giver dig den fleksibilitet som du har brug for. I disse tilfælde kan et hurtigt forbrugslån være en god og bedre løsning, da de kan give dig færre omkostninger og samtidig giver dig fleksibiliteten i banken igen, da den vil lette din kassekredit fra at være forbrugt 100%.

Brug et billigt lån korrekt

I situationen hvor du vælger at optage et billigt lån, skal du sørge for at pengene anvendes til at betale din kassekredit i banken ud, så du ikke pludselig står med både et lån og en kassekredit som trækker renter og giver dig dobbelte udgifter hver måned.

Billigt lån, hurtig lån eller ekspres lån findes overalt og har forskellige navne, selvom produkterne er mere eller mindre ens, så det er vigtigt at du sammenligner alle mulighederne for at finde den billigste løsning på din låne situation.

Rentebasen.dk har udviklet en låneansøgningsformular, som sikre dig at du med dine låneoplysninger kommer ud til flere låneudbydere samtidig, og dermed har en bedre mulighed for at vælge et billigt lån, som vil spare dig for flest penge, og give dig de bedste betingelser i fremtiden.

Hvis du ønsker at anvende vores låneservice, kan du anvende linket i højre side, og følge instruktionerne som giver adgang til billige lån.

billigt lån vs. kassekredit i banken

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 + 17 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.