Billån – Find det helt rigtige billån

Billån generelt

Der findes mange typer af lån, lån til hus, forbrug, båd mm. men der er også et helt specielt lån som henvender sig til biler, nemlig billån. Princippet bag et billån er nogenlunde det samme som alle andre lånetyper, bortset fra at lånefirmaet har indrette rente og omkostninger som det passer til at folk køber bil for lånet.

Løbetid på et billån

På mange almindelige lån kan der være meget forskellig løbetid, altså den tid man har til at betale lånet tilbage. På et billån gælder der også nogle generelle regler. Lånefirmaerne og bankerne er som regel ikke interesseret i at låne penge ud til et billån med en løbetid som er længere end 7 år, hvilket betyder at hvis bilen er ny, kan man få et billån med en løbetid på 7 år, men er bilen 3 år gammel, vil billånet kun kunne laves på maksimalt 4 år.

Billån kan nogle gange være dyre at oprette og har af og til store omkostninger, men mange bilforhandlere tilbyder temmelig fordelagtige billån, som både banker og andre lånefirmaer ikke kan matche. Ulempen ved disse billån fra bilforhandlerne er, at man selvfølgelig skal købe bilen hos dem, for at få de billige billån, og at man altså ikke kan købe bilen hos en privat f.eks. igennem Den Blå Avis eller via Bilbasen.dk.

Hvis man har brug for et alternativ når man ønsker at købe brugt bil privat, har man muligheden for at gå til et af de mange danske lånefirmaer som også låner penge ud til brugte biler, og så kan du ofte undgå at skulle stille sikkerhed for dit billån, hvilket betyder at du kan købe en gammel bil og stadig få et lån til bilen.

billaan uden sikkerhed

Find det billigste billån uden sikkerhed

Ligesom det gælder med alle andre lån, så gælder det om at kigge sig godt for inden man optager et billån til køb af den gamle brugte bil. Du kan spare mange penge ved at finde det helt rigtige lån, og der er mange muligheder at vælge imellem. Ofte er det lidt besværligt og tidskrævende hvis man skal ansøge alle lånefirmaerne for at finde det bedste tilbud på et billån uden sikkerhed, derfor har vi lavet et online system, hvor du kune skal søge én gang, så sørger vi for at din ansøgning kommer ud til så mange lånefirmaer som muligt, hvilket vil spare dig for mange timers arbejde.

Vigtigt om billån

Det som måske er allervigtigst omkring billån, er at du altid skal sikre dig at din bil er mere værd end det som du skylder på dit billån, på den måde kan du sikre dig at du altid kan komme af med din gamle bil, betale restbeløbet på billånet og dermed komme gældfrit ud af hele situationen. Det værste der kan ske er at havne i situation hvor du skylder mere på billånet end du kan få for bilen, og på den måde kommer du ud af det hele med en gæld, som du stadig skal betale tilbage til lånefirmaet selvom bilen er solgt.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.