Billån – Billige billån uden udbetaling

Billige billån

Har du fundet drømmebilen som du bare må eje, eller har du fået et arbejde som bare kræver at du anskaffer dig en billig bil? Har du ikke sparet samment til bilen eller bare til udbetalingen til bilen, kan det gå hen og blive temmelig svært at få lov at låne pengen hos bilforhandleren eller i banken. Mange bilforhandlere kræve minimum 20% af bilens værdi i udbetaling før de vil låne  dig pengene, og banken vil helt sikkert kræve udbetaling for at låne penge til biler.

Mange af bilforhandlernes billån er faktisk temmelig fordelagtige hvis du altså kigger dig godt for, men de er for det meste beregnet på at du lægger en sum penge som udbetaling inden lånet gives. Hvis du ikke har denne udbetaling til lånet, kan bilforhandlernes lån gå hen og blive temmelig dyre, da deres gebyrer og renter stiger markant. Derfor kan det være en god ide at kigge efter andre former for billån.

Alternative billige billån

Har du været i banken og har du været hos bilforhandleren for at se om du kunne få lov at låne til drømmebilen, men har fået et nej, så findes der stadig alternative metoder til at skaffe sige et billigt billån. Billige billån kan du  få ved at ansøge om et lån hos nogle af de mange lånevirksomheder der findes i Danmark. Lånefirmaerne som f.eks. leasy, og Ge Moneybank tilbyder dig nemlig at ansøge om lån online til alt muligt, uden at du bliver spurgt om hvad pengene skal bruge til.

Selvom du bruger et af de mange online lånefirmaer til at finde et billigt alternativ til billånet, skal du stadig være meget opmærksom på hvad låneomkostningerne er, samt hvad de årlige omkostninger er på lånet, dette kaldes lånets ÅOP. Dette er den eneste og bedste måde at sammenligne lån fra flere låneudbydere, da du dermes finder de samlede årlige omkostninger i procent på hvert enkelt lån, og det er denne procentsats du skal sammenligne for at finde det billigste billån.

Billige billån trods RKI

Er du registreret i RKI kan det blive meget svært for dig at blive godkendt til et billigt billån. RKI registrerede personer bliver sjældeldt godkent til billån eller lån i det hele taget. Hvis du er blevet registreret i RKI bliver du nød til at prioriterer at få betalt den gæld som forårsager RKI registreringen ud, inden du kan overveje at blive godkendt til et billigt billån.

Hvis du ikke kan overskue hvordan du kommer ud af denne RKI registrering, kan du anvende dette link for at få gode råd og vejledning til at komme af men nogle af dine gældsproblemer: Hjælp til gæld? Få orden på økonomien. Vi finder en specialist helt gratis HER!

Billige billån til alle
Billige billån

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + one =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.