Afdragsfrit lån – Afdragsfrie lån udløber

Har du afdragsfrit lån?

Er du en af de mange Danskere som har tegnet et afdragsfrit lån, så skal du snart til at være opmærksom på, at disse lån udløber og skal fornys.

Der burde som sådan ikke være noget i vejen for at få fornyet et afdragsfrit lån, men siden de populærer lån bleve en realitet, har finanskrisen vendt op og ned på alt hvad der engang var normalt. Finanskrisen har gjort at bankerne nu forlanger højere sikkerhed for deres penge, og sikkerheden skal findes i boligens værdi, men da boligpriserne samtidig er faldet drastisk, så er mange Danskerer nu i den situation, at de ikke længere kan låne det samme beløb som før, ganske enkelt fordi deres bolig er blevet mindre værd.

Dette betyder at boligejere som for 10 år siden optog et afdragsfrit lån, nu skal til at betale afdrag på deres lån, og dette kan komme til at gøre ondt for mange af de boligejere som købte hus på det aller dyreste tidspunkt. Mange af de boligejere som er presset på økonomien, vil uden tvivl blive nød til at optage de populære rentetilpasningslån, for at få den billigste ydelse på lånet. Dette kan også være en god ide, men kun så  lægne at renten er  lav, hvis en dag renten på låne stiger, vil disse boligejere skulle afdrage et større beløb hver måned, og dermed igen komme i økonomiske problemer.

En anden mulighed vil være at skille sig af med sin bolig, men det kan faktisk også vise sig at være et kæmpe problem for mange mennesker, da deres bolig som tidligere nævnt er faldet drastisk i værdi, og derfor kan være svær at komme af med til den rigtige pris, som kan dække den resterende gæld i huset. Altså alt i alt en kedelig situation for mange huskøbere.

Du kan læse mere om problemstillingerne ved afdragsfrie lån her http://www.avisen.dk/nu-rammes-boligejerne-af-de-afdragsfri-laan_170883.aspx

afdragsfrit lån

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + 12 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.