Priser

Låneformidling.

Vigtigt: Nedenstående priser er udelukkende for anvendelse af vores låneformidlings service, hvor vi indhenter tilbud fra om imod 10 af landets bedste lånefirmaer.Hvis du ønsker priser på formidling af rentetilbud fra landets 75 bedste banker så Se priser på rentetilbud her ->

Betal online for låneformidling:

Betal online med Dankort eller Netbank

Husk at opgive korrekte oplysninger så vi kan registrere din betaling korrekt!

Om vores priser:

Lån der formidles fra lånefirmaerne kan svinge meget i pris, alt efter en række centrale faktorer. De faktorer som har indflydelse er bl.a. lånebeløbet, lånetiden, det månedlige afdrag på lånet og dine privatøkonomiske forhold, har alle en indflydelse.

Søger du om lån via os har du dog gode forudsætninger for at få gode billige lån hurtigt. Vi formidler nemlig din låneansøgning ud til de førende danske låneudbydere helt automatisk mod et ansøgningsgebyr, og det giver i mange tilfælde, en bred vifte af gode og billige lånetilbud, mange af dem kan være de såkaldte ekspreslån, da du ofte kan have pengene samme dag.

Ansøgning sendes til op mod 10 af landets bedste lånefirmaer med kun en enkelt ansøgning via rentebasen. Antallet af låneforespørgsler afgøres af, hvor mange lånefirmaer der tilbyder det lån du har brug for, og hvor mange steder du opfylder lånefirmaets krav. Du kan dog altid se antallet af svar inden du beslutter dig om du vil betale eller ej.

Vi har valgt at fokusere vores låneansøgninger til 10 af landets bedste lånefirmaer, hvor vi erfaringsmæssigt ved at de er seriøse og giver dig de bedste lånepriser og lånebetingelser. Der findes mange andre lånvirksomheder som er mindre seriøse og som oftere giver afslag på låneansøgninger, da deres krav til låneansøgeren er for store.

ÅOP

ÅOP er et udtryk for alle årlige reelle omkostninger (udtrykt i procent) i forbindelse med et lån. Du kan alt efter lånets størrelse, løbetid samt den sikkerhed du kan stille, opleve ÅOP pocenter på følgende:

5,69% – 34,3%

Ansøgningsgebyr:

Rentebasen tager som tidligere nævnt et finansielt formidllingsgebyr på 599,- som du selv beslutter om du vil betale før du ser dine returnerede lånetilbud. Du kan til altid undlade at se de returnerede svar, og dermed undlade at betale ansøgningsgebyret.

Uforpligtende

Din låneansøgning er dog 100% uforpligtende overfor os og overfor lånefirmaerne, hvilket betyder at du ikke behøver at gøre brug af nogle af de lånetilbud du modtager hvis der ikke er nogen der passer til netop dit lånebehov.

Ekste omkostninger ifm. lånet.

Når du gør brug af et af de lånetilbud du har fået via Rentebasen, er der normalt ingen ekstra omkostninger forbundet med lånet ud over dem som er angivet i tilbudet fra lånefirmaet.

Der kan dog forekomme ekstra udgifter i forbindelse med rykkere ved for sen betaling af afdrag eller hvis du ønsker ændringer i lånet. Disse ekstra låneudgifter afgøres dog igen af hvilket lån der vælges.

Alle priser på selve lånet vil være til rådighed, inden du forpligter dig til et lån.

Alle lånetilbud vil være 100% uforpligtende. Rentebasen giver ikke garanti for godkendelse af lån. Vi sender dig en email hver gang der er kommet svar på din ansøgning, og du kan ud fra antallet af svar der er kommet, frit vælge om du vil betale for adgang eller ej. Efter betaling er lavet og adgang til lånetilbudene er givet, tilbyder vi dog ingen fortrydelsesret. Dette er fordi der bliver givet omgående adgang til en serviceydelse som ikke kan returneres.

Bemærk at låneformidlingen omfattes af en finasiel ydelse som er fritaget for moms i henhold til momslovgivningen i Danmark.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − 10 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.