Lån uden dokumentation

 

Lån uden dokumentation

Du kan godt låne penge uden at skulle sende dokumentation på hele dit liv. Læs mere her.

Lån uden dokumentation og papirer

På rentebasen har du mulighed for at søge om lån uden dokumentation og papirer, så længe du er over 18 år. Vi kan hjælpe med udbetalinger på op til 300.000,- direkte fra vores hjemmeside med en online ansøgning til et af nedenstående lånefirmer. Det tager kun få minutter at gennemfører låneansøgningen, og lånefirmaet behandler alle anmodninger med det samme, så du få hurtigt svar på din låneansøgnin.

Du kan låne penge uden dokumentation til lige hvad du ønsker, og svar på din låneansøgning er ikke baseret på formålet du ønsker at låne til. Du kan altså uden problemer benytte rentebasen til følgende lånetyper:

  • Forbrugslån
  • Privatlån
  • Ferielån
  • Flyttelån
  • Boliglån
  • Serielån
  • Andet

Hvor stort et lån kan jeg lave uden dokumentation ?

Vi kan hjælpe med at oprette et lån på op til 300.000,- uden at skulle have yderligere dokumenter fra dig som ansøger. Mange lånefirmaer tilbyder dog ikke så store lånebeløb, medmindre du fremviser adskillige papirer fra arbejde og diverse opgørelser fra staten såsom årsopgørelse. Det kan gøre det problematisk at genneføre låneansøgningen på Internettet, da man ikke altid har den nødvendige lånedokumentation med sig. Effekten af dette er, at du ikke kan lave en låneansøgning fra en Internet cafe, dit arbejde, en vens hus, eller andre steder væk fra hvor du bor. Vi mener dette ødelægger de fordele der eller er ved at have adgang til online låneansøgning

Hvad kræves der normalt af lånedokumentation ?

Normalt kan du blive mødt med flere krav i forbindelse med dokumentation på indtægt. Det kan være tidligere lønsedler, eller din sidste års opgørelse. Du kan også blive bedt om at fremvise dokumentation omkring dine udgifter til både bolig og eventuelle andre lån. Der kan blive stillet mange krav, og alle lånefirmaer har deres egne unikke betingelser for hvad de vil have.

Lån uden dokumentation ikke altid en fordel

Det kan måske være belejligt for dig som lånetager at kunne ansøge om lån uden dokumentation for dine økonomiske forhold, og det kan også godt lade sig gøre hos mange af nedenstående lånefirmaer, men det er dog ikke altid en fordel at ansøge om lån uden dokumentation. Jo mindre du skal dokumenterer ifm. låneansøgningen, jo større risiko løber lånefirmaet, det betyder i praksis at de på en anden måde, skal have sikkerhed for det lån du ansøger om uden dokumention, og det gør lånefirmaet normalt ved at opkræve højere lånegebyrer og renter.

Send altid dokumentation ifm. lån

Det er altid en god ide at medsende dokumentation ifm. låneansøgninger, da det vil give dig de bedste lånebetingelser samt den største mulighed for at blive godkendt til et lån. Det kan være yderst besværligt at fremskaffe den nødvendige lånedokumentation, men det kan i sidste ende vise sig at være besværet værd, fordi du måske bliver godkendt til et lån som du ikke ville være godkendt til, hvis du have ansøgt om lån uden dokumenation.

Mange lånefirmaer efterspørger om din årsopgørelse. Har du brug for din årsopgørelse kan du finde den her

laan-uden-dokumentation

[adservice-comparison-feed]

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − seventeen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.