Lån trods RKI – Gode råd hvis du vil låne med en RKI registrering

Lån trods RKI

Det er normalt umuligt at få lov at låne penge hvis du først er registreret i RKI. RKI registreingen viseroverfor banker og sparekasser, at du ikke er i stand til at tilbagebetale lånet, også selvom din registrering i RKI opstod på grund af kortvarige økonomiske problemer.

Sagt med det samme så kan det være svært at finde alternative lånemetoder trods RKI registreingen, men der er dog stadig muligheder, men beløbene som kan ansøges er ikke store. Alternativerne for at låne trods RKI registreringen begrænser sig til de populære og hurtige kviklån eller SMS lån, som ofte kun strækker sig til maksimalt 5000 kr.

Ikke alle kontrollerer for RKI registrering

Måden du kan være heldig at få et lån på trods af din RKI registrering er, at du ansøger flere lånefirmaer om mindre lån, du kan f.eks. ansøge om 2000,- flere steder og  på den måde få lånet godkendt, hvis du vel at mærke er så heldig at lånefirmaet ikke kontrollere om du er registreret i RKI.

Kom ud af RKI

Det er som du sikkert ved en skidt ting at være registreret i RKI, og det kan være næsten uoverskueligt at komme ud af systemet igen, men du bør overveje alle muligheder for at komme af med din gæld og komme ud af RKI. Da du sikkert ikke kan låne penge pga. RKI registreringen må du kigge efter andre muligheder.

Kan du evt. sælge din bil eller din båd i Den Blå Avis og bruge pengene på at indfri din gæld som kan skaffe dig af med RKI registreringen. Måske har du ingen bil eller båd og må kigge dig om efter andre ting som kan hjælpe dig, og hvis du er lidt kreativ kan du sikkert finde på noget du kan sælge, måske du har loftet fuldt af loppeeffekter som du kan sælge på det lokale loppemarked eller noget helt andet.

En ting er helt sikkert det kommer ikke af sig selv, du skal kæmpe for det og sørge for at du kommer ud i endnu mere gæld du ikke kan betale tilbage.

Lån penge af familien trods RKI registreringen

Nogle gange kan det være en mulighed at spørge sin nærmeste familie om et lån, selvom du er registreret i RKI kan du godt låne penge af din familie. Det kan være en fordel at bekende kulør og være ærlig om at du er registreret i RKI, og derfor ikke har andre muligheder.

Husk at det værste der kan ske er at du ikke kan betale dine nærmeste pengene tilbage, så inden du låner penge af familien, skal du være sikker på at du kan betale tilbage, og sørg for at bruge de penge du låner, til at komme ud af RKI så du igen får mulighed for at optage et godt og billigt lån, som sikre dig en fornuftig hverdag.

RKI laan alligevel

 

RKI hedder Experian

Når vi skriver RKI er det fordi at alle folk stadig kalder det RKI, men RKI hedder faktisk Experian på nuværende tidspunkt, men samme regler gælder at det kan være svært at få et lån trods Experian registrering, du kan læse mere om Experian her.

Råd og vejledning

Hvis du er registreret hos RKI / Experian og ikke kan låne penge, kan du læse på deres hjemmeside hvordan dine muligheder er, de giver dig gode råd til hvordan du kommer ud af RKI igen så du igen har muligheden for at komme videre i dit liv.

You May Also Like

About the Author: Rentebasen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen + 3 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.