FAQ

 Låneansøgning

Vigitgt: Denne FAQ henvender sig KUN til kunder der har benyttet service om lånetilbud. FAQ til rentekunder findes her

Hvor mange vil jeg modtage lånetilbud fra?

Rentebasen kontakter 10 lånefirmaer på dine vegne, og lånefirmaerne sender derefter svar retur til os. Fordi vi sender til 10 lånefirmaer betyder det ike nødvendigvis der kommer 10 svar retur. Det er nemlig ikke sikkert at alle firmaer tilbyder det du søger. Det kan også være der er nogen af firmaerne hvor du ikke opfylder deres krav. Der scannes af vores automatiserede software for disse 2 ting inden vi sender. Er det kun 6 ud af 10 hvor begge ting passer til dig, så er det altså kun disse som vi formidler din ansøgning til. Du kan dog altid se hvor mange svar der ligger og venter på dig, inden du vælger at betale for vores service. Har du kun modtaget 1 eller 2 svar, og er stærkt utilfreds med dette. Så er du altså frit stillet til ikke at betale for vores service. Vi sender dig en email hver gang der er kommet et svar fra et lånefirma. Bemærk at der ikke gives nogen garanti for at der ligger en godkendelse blandt de indhentede svar.

Hvor længe går der før jeg modtager svar og penge ?

Normalt har du alle dine svar inden for 30 min, og du kan i forbindelse med godkendelse have penge på din konto inden 24 timer. Der kan dog ske fejl mm i vores software som gør vi skal genstarte vores server. Sker dette kan der gå et par timer før svar kommer. Modtager du ingen svar så skriv til vores support.

Hvornår skal jeg betale ?

Du kan 100% uforpligtende hente lånetilbud via rentebasen. Efter du har søgt om lån bliver der oprettet en personlig profil til dig, og alle svar der kommer retur på din ansøgning vil blive lagt ind på denne. Rentebasen sender dig en email hver gang der er kommet et svar, og du ved derfor altid hvor meget der ligger og venter på dig. Når du er tilfreds med antallet af svar der ligger og venter på din personlige profil kan du købe adgang til at læse dem. Du er dog frit stillet til ikke at betale for adgang til disse. Altså 100% uforpligtende. Bemærk at der ikke gives nogen garanti for at der ligger en godkendelse blandt de svar vi har hentet til dig. Bemærk også at der efter betaling er modtaget, og adgang til svar er gives. Så gives der ingen fortrydelsesret da der gives direkte adgang til en serviceydelse som ikke kan returneres.

Flere svar kom fra samme firma ?

Vi sender til 10 forskellige lånefirmaer. Det sker dog at enkelte af dem sender din ansøgning videre til andre firmaer. Hvis dette sker, og ansøgningen sendes til et firma der allerede er på vores liste, så vil du altså modtage 2 svar fra dette firma.

Hvem sendes ansøgning til ?

Listen over de 10 lånefirmaer vi sender ansøgninger til kan ses på din peronlige profil på rentebasen-login.dk. Der er dog ikke sikkert at din ansøgning er blevet sendt til alle 10. Grunden til dette kan være at du har søgt om et større lån end enkelte af dem tilbyder, eller at du er for ung i forhold til deres krav. Vi sender dog altid til så mange af dem som muligt.

Dokumentation på formidling

Rentebasen kan til hver en tid dokumenterer formidling af ansøgning. Vores server tager et skærmbilled af samtlige lånefirmaers ansøgningsskemaer efter kunden data er indtastet. Der tages også et skærmbilled af den kvittering lånefirmaerne giver efter modtagelse.

Hvilke garantier stiller rentebasen ?

Rentebasen stiller som udgangspunkt kun 1 garanti, og det er at din ansøgning kommer ud til 10 forskellige lånefirmaer på samme tid med en enkelt ansøgning hos os. Vi giver ingen garanti for at du bliver godkendt. Vi giver ingen garanti for alle sender svar på din ansøgning. Vi giver ingen garanti for at lånefirmaerne ønsker dig som kunde.  Er du ikke tilfreds med antallet af svar der er kommet, er du dog frit stillet til ikke at købe adgang.

Kan jeg låne med RKI ?

Nej. Vores automatiserede software behandler ikke ansøgninger fra folk med en rki registrering. Dette gøres fordi vi ved på forhånd at der kun vil komme afvisninger retur fra de lånefirmaer vi sender til.

Fortrydelsesret ?

Rentebasen giver dig mulighed for 100% uforpligtende at benytte alle vores services. Vi indhenter svar på din ansøgning og poster dem inde på din personlige profil som du finder på rentebasen-login.dk

Vi sender dig en email hver gang der er kommet et ny svar på din ansøgning, så du altid ved hvad der ligger og venter på dig. Du kan gratis se antallet af svar der er kommet, og frit vælge om du ønsker at betale for adgang til at læse dem eller ej. Efter betaling er lavet, og adgang til svar er gives. Så gives der ingen fortrydelsesret da der gives omgående adgang til en serviceydelse som ikke kan returneres.

Kan rentebasen se mine personlige oplysninger ?

Rentebasen kan ikke se alle dine personlige oplysninger. Vi gemmer kun det som er nødvendigt for at kunne knytte en eventuel betaling fra dig til os. Sammen med den profil vi har oprettet til dig. Vi kan altså ikke se data som kreditkort nummer, og andet følsomt data der indtastes på ansøgning. Alt data vi har opbevares krypteret, og kun begrænset personale har adgang til dette. Vi opfylder alle krav sat af datatilsynet omkring opbevaring af personfølsomme oplysninger. Du kan altså trygt og sikkert søge via os.

Hvordan virker rentebasens system ?

Her er en detaljeret beskrivelse af hvordan vores system virker.

  • Vores software åbner 10 lånefirmaers hjemmesider på vores server, og udfylder deres skema efterhånden som du indtaster hos os.
  • I takt med du udfylder ansøgning scanner vores software dine data for at se om du opfylder krav hos firmaet.
  • Vores server fravælger at sende til de firmaer hvor du ikke opfylder deres krav.
  • Serveren sender ansøgning til lånefirmaet via deres egen sikre SSL forbindelse. Dog med vores email som afsender.
  • Serveren tager et skærmbilled af ansøgning inden den sendes, og af bekræftelse på modtagelse.
  • Svar sendes fra lånefirmaerne tilbage til os, og serveren sætter dem ind på din personlige profil.
  • Vores server sender dig en email om at der er kommet svar.
  • Du vælger ud fra antallet af svar der er kommet, om du vil betale for adgang til din profil så du kan læse svar.
  • Er du blevet godkendt til lån kan du kontakte lånefirmaer og modtage kontrakt på dit lån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 + fourteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.