Lån uden dokumentation

  |   Blog

Ingen dokumentation ved lån

Du kan godt låne penge uden at skulle sende dokumentation på alt i dit liv. Læs mere her.

 

uden dokumentation og papirer

På rentebasen har du mulighed for at søge om lån uden dokumentation og papirer, så længe du er over 18 år. Vi kan hjælpe med udbetalinger på op til 300.000,- direkte fra vores hjemmeside med en online ansøgning. Det tager kun få minutter at gennemfører, og vi behandler alle anmodninger med det samme.

Du kan låne til lige hvad du ønsker, og svar er ikke baseret på formålet. Du kan altså uden problemer benytte rentebasen til:

  • Forbrugslån
  • Privatlån
  • Ferielån
  • flyttelån
  • boliglån
  • Andet

 

Hvor stort et lån kan jeg lave uden dokumentation ?

Vi kan hjælpe med at oprette et lån på op til 300.000,- uden at skulle have yderligere dokumenter fra ansøger. Mange lånefirmaer tilbyder dog ikke så store lånebeløb, medmindre du fremviser adskillige papirer fra arbejde og diverse opgørelser fra staten såsom årsopgørelse. Det kan gøre det problematisk at genneføre ansøgningen på Internettet, da man ikke altid har de nødvendige ting med sig. Effekten af dette er at du ikke kan lave en ansøgning fra en Internet cafe, dit arbejde, en vens hus, eller andre steder væk fra hvor du bor. Vi mener dette ødelægger de fordele der eller er ved at have adgang til online låneansøgning

 

Hvad kræves der normalt af dokumentation ?

Normalt kan du blive mødt med flere krav i forbindelse med dokumentation på indtægt. Det kan være tidligere lønsedler, eller din sidste års opgørelse. Du kan også blive bedt om at fremvise noget omkring dine udgifter til både bolig og eventuelle andre lån. Der kan blive stillet mange krav, og alle firmaer har deres egne unikke betingelser for hvad de vil have.

Har du brug for en årsopgørelse kan du finde den her

Incoming search terms:

Related Posts

There is no related post.